betaalmethodes
atelier geejee header

Betaalmethodes

Betaalmethodes:

Je kunt op verschillende manieren betalen: via het bestelproces kun je on-line een keuze maken hoe je wilt betalen.

-  met Ideal via Mollie of Mister Cash (voor Belgie), Sofort voor Europa
-  met credit card (ook via Mollie)
-  betalen achteraf via Billink
-  met een overschrijving via de bank 
-  contant bij ophalen of bij het volgen van een workshop
-  via Pay Pal, naar gjvanbeekhoff@gmail.com, extra kosten 0,60 
-  in mijn atelier aan huis: betalen met Ideal, via Izettle (draadloos betalen met je betaalkaart en/of creditcard) of contant

Het banknummer van Atelier Geejee is NL70 KNAB 0732 3385 57 t.n.v Hand Made Sieraden. 
De BIC voor overschrijvingen vanuit het buitenland van Knab is KNABNL2H.

Kortingscode: heb je een geldige kortingscode gekregen, vul die in bij de betaling in het daarvoor bestemde vakje. Werkt die niet goed, geef de code dan even aan in het kopje opmerkingen bij het afrekenen, dan wordt de korting alsnog achteraf toegepast. Zonder deze melding wordt er geen korting achteraf gegeven. Er kan maar 1 korting per bestelling gebruikt worden.

NB: Bij een bankoverschrijving duurt het wat langer voordat het product wordt opgestuurd, omdat het even kan duren, voordat wij je betaling hebben ontvangen. Je bestelling wordt pas opgestuurd als de betaling gelukt is. 

Aanpassing algemene voorwaarden wat betreft Billink, achteraf betalen

“De persoonsgegevens en/of bedrijfsgegevens die [naam Klant] in het kader van de bedrijfsvoering verwerkt, worden (mede) door haar dan wel door derden aan wie de vorderingen gecedeerd (overgedragen) worden gebruikt voor of bij:
a. risicoanalyses
b. de voorkoming, opsporing en bestrijding van fraude of onregelmatigheden”

En verder: 
“Betaling dient binnen de gestelde betalingstermijn te worden voldaan aan Billink B.V. (hierna: “Billink”). Alle rechten uit hoofde van de vordering zijn immers door ons overgedragen aan Billink, die de inning van de vordering zal verzorgen. Uw gegevens worden door of namens Billink getoetst en geregistreerd, deze gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor de incasso van vorderingen en toetsing van orders in de uitvoering van het acceptatiebeleid van aangesloten organisaties. Billink behoudt zich het recht voor om het verzoek van de klant voor betalen op rekening te weigeren. De gehanteerde betalingstermijn is een fatale termijn. Bij niet tijdige betaling is de klant dan ook zonder ingebrekestelling in verzuim en is Billink gerechtigd vanaf de vervaldatum van de factuur een contractuele rente van 0,75% per maand (waarbij een gedeelte van een maand als hele maand wordt beschouwd) in rekening te brengen. Billink is bovendien gerechtigd buitengerechtelijke incassokosten op grond van de wet bij de klant in rekening te brengen. In geval van zakelijke klanten is Billink tevens gerechtigd herinnerings- en aanmaningskosten bij de klant in rekening te brengen, onverminderd het recht van Billink om de daadwerkelijk gemaakte kosten bij de klant in rekening te brengen indien deze het aldus berekende bedrag te boven mochten gaan. Deze kosten bedragen minimaal 15% van de hoofdsom met een minimum van 40 euro voor consumenten en 75 euro voor bedrijven. Billink is tevens gerechtigd de vordering aan een derde over te dragen. Hetgeen in het voorgaande met betrekking tot Billink is bepaald gaat in dat geval tevens over op de derde aan wie de voor bedrijven. Billink is tevens gerechtigd de vordering aan een derde over te dragen. 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN