brillenkoord van satijnkoord, 2 mm, donkerrood - www.AtelierGeejee.nl

brillenkoord van satijnkoord, 2 mm, donkerrood

brillenkoord van satijnkoord, 2 mm, donkerrood
4.50
InStock
kleur rubber lusje
kleur metaalbevestiging aan leer (klemmetje en ringetje)
brillenkoord van glanzend satijnkoord met een diameter van 2 mm. Keuze in rubber lusje: doorzichtig of zwart en keuze in metaalkleur: zilver- of goudkleurig
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

- Brillenkoord
Goedemiddag,

Zou u mij kunnen vertellen hoe dit satijnen koord valt als je hem op hebt? Ik heb eerder een koordje rundleer plat gevlochten gehad, maar als ik mijn bril opzette viel die niet soepel naar beneden, maar stond 'ie vanwege de stijfheid van het leer erg naar buiten. Ik ben op zoek naar een koordje dat soepel naar beneden valt en niet naar buiten springt.

Ik hoop dat ik voldoende heb uitgelegd wat ik bedoel en dat u mij kan helpen!

Met vriendelijke groeten,
Sylvie Adriaanse
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN