cadeaubonnen

CADEAUBONNEN

Sorteer op:
 
cadeaubon twv 7,50 (02)
7.50 InStock

cadeaubon twv 20,00 (06)
20.00 InStock

cadeaubon twv 12,50 (03)
12.50 InStock

cadeaubon twv 15,00 (04)
15.00 InStock

cadeaubon twv 10,00 (01)
10.00 InStock

cadeaubon twv 25,00 (08)
25.00 InStock

cadeaubon twv 17,50 (05)
17.50 InStock

 

Cadeaubonnen bij Atelier Geejee
Koop een cadeaubon om weg te geven! Met deze cadeaubon, die in verschillende prijzen te koop is, kun je leuke sieraden uitzoeken bij Atelier Geejee. 

 


Voorbeeld van een cadeaubon:

Van harte gefeliciteerd!                Deze cadeaubon is voor jou!
    
 
Nummer:....            Waarde: .............                      Unieke code:.................... (invoeren bij afrekenen)            

 
Aankoopdatum:  .......               Geldig tot: .......                Eenmalig bruikbaar!
   
       
ONLINE IN TE LEVEREN BIJ WWW.ATELIERGEEJEE.NL

Veel plezier met uitzoeken van leuke sieraden en/of brillenkoordjes!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Hierboven staat een voorbeeld van de cadeaubon. Na aankoop van een cadeaubon wordt deze door Atelier Geejee ingevuld met het bestelde bedrag en een unieke code. Vervolgens wordt deze bon als bijlage in een worddocument gemaild naar de koper. De koper kan deze bon vervolgens uitprinten of doorsturen (deze is dus dan later ook printbaar, waardoor de bon eventueel fysiek gegeven kan worden), met de banner zoals hierboven is afgebeeld.  Na aanschaf en betaling van de bon wordt deze binnen 24 uur per mail verstuurd aan de koper.


Op de cadeaubon staat het te besteden bedrag, de aankoopdatum, de geldigheid (1 jaar) en het eenmalige gebruik van de bon. Ook staat er een unieke code op de bon die in te voeren is bij betaling van de sieraden, waardoor het bedrag van de cadeaubon direct verrekend word met het totale bedrag. Koop je voor meer dan het totale bedrag op de bon, dan betaal je bij. Heb je geld over, dan vervalt het bedrag wat over blijft. 


Wil je dat ik de cadeaubon direct per email aan iemand anders verstuur, geef dit dan even duidelijk aan bij je bestelling, dan mail ik de cadeaubon direct aan diegene door. Dan krijg je een bevesting / bcc-email, dat deze is verstuurd naar diegene waar de cadeaubon voor is. Je kunt de mail natuurlijk ook zelf doorsturen aan diegene waar je de bon voor wilt kopen.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN