fotoboek
atelier geejee header

FotoboekOpdracht voor een memory armband met rocailles:

  Nog wat nieuw ontworpen oorbellen van RVS
Tibetaanse armbanden met mooie bewerkte metalen verzilverde Tibetaanse kralen en versieringen
Nieuwe ontwerpen van RVS oorbellen en bijpassende hangers, alles is los te koop en te combineren.

Workshop resultaten van wraparmbanden en zweefkettingen en een armband aan memory wire met rocailles: leuk!En de engeltjes zijn ook goed gelukt tijdens de worshop! Kijk maar naar de foto. Met lineaal, om te zien dat het kleine engeltjes zijn!
Voor de zomer festival-dagen (die helaas al weer over zijn) zijn er een paar koordjes met leuke mini kwastjes en een mooie metalen vlindertjes bijgekomen in Ibizastyle: de koordjes zijn ook verstelbaar dmv een schuifknoop in de nek!

    

Dit zijn een paar nieuwe koordjes: dun leer met glaskraaltjes, rocailles met blauwe mooie facet geslepen blauwe glaskralen van 2 maten
met zilverkleurige kraaltjes ertussen.

    

Het onderstaande koordje met natuurstenen kralen groen/grijs is in combinatie met een RVS kettinkje. De tweede zijn bronskleurige rocailles
met een mooie grote bronskleurige kraal, facet geslpen.

  Volgend weekend is de kunstroute in Heerhugowaard, waar ik ook aan mee doe. Op zaterdag 15 en zondag 16 september is mijn atelier aan huis geopend van 11.00 tot 17.00 en iedereen is welkom! Ik heb speciaal voor deze dag een serie eenvoudige armbandjes gemaakt van dun leer, met knopen en versieringen van kleine kraaltjes. Een zo'n armbandje mag je gratis maken en wil je er meer van hebben, boek dan een workshop! het leer is in verschillende kleuren, net zaosl er tal van kleuren zijn van de rocailles. Je hebt dus voldoende keuze om nou net een passend armbandje te maken bij dat ene kledingstuk waar je net niets bij hebt om om te doen!
Er zijn wat nieuwe Bohemian oorbellen bij in de collectie, er is te kiezen uit drie kleuren: zwart, taupe en aubergine, met diverse verschillende versieringen van Tibetaanse kraaltjes. 18-03-18
Wat nieuwe voorbeeldjes gemaakt van wraparmbanden die gemaakt kunnen worden tijdens een workshop. Er zijn oa Tibetaanse verzilverde kralen in verwerkt.10-03-2018:
De resultaten van een workshop, vader en dochter. Zij hebben allebie gekozen om dezelfde armband te maken: vader draagt hem om zijn pols,
zijn dochter draagt de armband om haar enkel. 

  


Wat brillenkoordjes van februari 2018: er is er maar één van gemaakt! Dus op is op! Van de bovenste zijn er meerdere gemaakt. 

de laatst gemaakte nieuwe brillenkoordjes van januari 2018


  


Nieuwe tuindecoratie gemaakt, even een overzichtsfoto ervan gemaakt.Het is al weer 1 januari 2018! Deze 2 unieke brillenkoordjes wil ik toch even opnemen in het fotoalbum. Onderaan zit een mooie polymeerring, open, waarin je je bril kunt hangen. De ene is met paarstinten en een gereepte ring, aan de andere kant is de kleur brons. Het andere brillenkoordje is gemaakt met kleine ziverkleurige schakeltjes, ook met een ring van polymeerklei in de kleuren groen, blauw en paars. Ook deze ring is dubbelzijdig draagbaar en de ring is hoogte verstelbaar. Er is maar 1 exemplaar van gemaakt, dus verkocht is verkocht! Maar dan heb je wel een uniek brillenkoordje wat niemand anders heeft.....


Weer wat brillenkoordjes van rocailles in effen kleuren met metalen versieringen erbij gemaakt26-10-2017:
Afgelopen week zijn er twee workshops geweest en zie hieronder de resultaten van twee sets met armbanden en een ketting aan staaldraad

 


En een workshop waar met polymeerklei is gewerkt door een kleindochter ern haar oma: een prachtige rode hanger van polymeerklei aan een spang en een heel eigen ontwerp van een sleutelhanger!

   


17-10-17: nieuwe brillenkoordjes met gekleurde zoetwaterpareltjes in combinatie met mooie versierde Tibetaanse kraaltjes
Opdracht om een ketting te maken met onderstaande kleuren bij een jurk.Er zijn nu brillenkoordjes met een ring. Het koordje doe je gewoon om je nek, in de ring steek je je bril. Sommige koordjes zijn heel simpel, andere zijn met versieringen. Ze zijn er dus in diverse prijsklassen. Er zit een schuifknoop in aan de achterkant, zodat je de hoogte van de ring zelf kunt bepalen.In de vaste collectie zijn de brillenkoordjes van heel soepel nappaleer, in diverse kleuren bijgekomen. Hieronder staan wat voorbeeldjes, de rest is op de site te vinden:

   

    


Er is nu een plat waxkoord bijgekomen van 5 mm breed: in de kleuren zwart, donker en middenbruin.

    Suede is ook opgenomen in de collectie: goud- en zilverkleurig: chique, soepel en betaalbaar!


  

Deze mooie, elegante brillenkoordjes zijn gemaakt van kleine metalen schakeltjes met kleine kristalkraaltjes in de kleur amathist (links) en smokey. Ze zijn mooi, maar wel prijzig!

  

De collectie van echt rundlederen gevlochten brillenkoordjes met een diameter van 3 mm is weer uitgebreid. Deze onderstaande kleuren zitten nu in de vaste collectie. Er zijn nog veel meer kleuren van deze brillenkoordjes, maar dan zijn het geen echte lederen koordjes, want die zijn gemaakt van PU leer (kunstleer, maar niet van echt te ondersscheiden), maar ook goedkoper!Van deze brillenkoordjes wordt er maar 1 gemaakt: met imitatie suede en verschillende soorten kraaltjes: kristal, glas, metallic enz. 
Workshopresultaten van twee cursisten met zelf geweven armbandjes op 15 mei: twee mooie, zomerse armbandjes!Leuke nieuwe oorbelletjes van zoetwaterpareltjes en halfedelstenen, in verschillende mooie kleurtjesKinderfeestje op locatie: armbandjes van rocailles met naamkralen
Er zijn een aantal oorbellen van halfedelstenen  bij gekomen. Met mooie zilverkleurige Tibetaanse bewerkte kraaltjes en wat gekleurde Oostenrijkse kristalkraaltjes om zo de oorbellen mooi af te maken. Een impressie van een aantal sleutelhangers. De meeste zijn gemaakt van echt buffelleer met een mooie schuifkraal .
 


Dit is gemaakt van rode polymeerklei: in een metalen kastje, als tubes voor een ketting en als hanger met bijpassende oorbellen:

 

  


Nieuwe brillenkoordjes van ball chain, ze zijn van metaal, in diverse kleuren en in diverse maten: van 1,2 mm (heel fijn), van 1,5 mm doorsnede tot aan 2 mm!In december zijn deze twee kettingen gemaakt door moeder en dochter tijdens een workshop. Helemaal naar eigen idee en eigen kleurinstelling! Deelname aan de sieradenbeurs in de Meent te Alkaar in het weekend van 26 november

   Op 19 november, heb ik in Wormer een workshop gegeven aan 7 vrouwen. Hierbij het fantastische resultaat!
Even nog wat foto's toevoegen van een paar van de laatst gemaakte sieraden.
   

 

  

  

  
Een foto van gemaakte sieraden tijdens een workshop in augustus 2016: leuk geworden!!!: er is sprake van een duidelijke eigen smaak, kleur en kralen en dit is het mooie resultaat!23-05-16: de nieuwste armbanden van armbanden, gemaakt van fimoklei met structuur en leer.


  

Nog wat brillenkoordjes.....


  

Pastelkleurige armband voor de zomer

  


23-04-16:

Er zijn ook weer wat setjes sieraden bijgekomen, waaronder deze: een ketting, een armband met bijpassende oorbellen. De grote, platte kralen zijn gemaakt van fimoklei in combinatie met glasparels in een aqua tint. De fimokralen zijn bewerkt met structuur en hebben brons/ bruinkleurige accenten. 

  


Hieronder: even een paar foto's bijplaatsen van de laatste brillenkoordjes:
Er zijn ook wat "mannen brillenkoordjes"bijgekomen: leer, zonder versiering, heel simpel, maar voor mannen goed geschikt.  

Hieronder: ook nog wat nieuwe armbandjes van leer en fimoklei (rechterfoto), oorbellen en een memory wire armband.
Het is maar een greep uit de collectie, er zijn nog meer nieuwe sieraden bijgekomen.


   
02-03-2016:Gister was er weer een workshop, die ik gegeven heb aan volwassenen. Het waren weer leuke resultaten! De meesten hadden gekozen voor kleine kraaltjes, wat een leuk effect geeft. Maar ook de armband met de grotere kralen ziet er heel leuk uit! Iedereen was weer heel creatief bezig en na afloop heel tevreden.

------------------------------------------------------------
Deze week heb ik nieuw leer gekocht en daar armbanden mee gemaakt. De eerste die nu klaar zijn, zet ik al vast in het album, maar er komen er meer! Houd de site dus in de gaten! Ook leuk, om daar een setje van te maken! Ook hier geldt de korting bij aanschaffen van meerdere armbanden tegelijk. Dus sla je slag!
Armbanden gemaakt van fimokleiHier zijn wat setjes van diverse armbanden in een zelfde kleurstijl, die je mooi kunt combineren. Je krijgt extra korting, als je er meerdere armbanden tegelijk bestelt en dat kan oplopen tot maximaal 15% bij het kopen van 5 armbanden. Kijk op homepagina voor verdere info.
Licht brillenkoordje van waxkoord met houten versiering


Leren armbandje wat meerdere malen om de pols kan met een tussenstukje van fimoklei met opschrift. Met schuifsluiting, dus het is altijd goed pasbaar, voor iedereen! Er zijn er meerdere te koop in de webwinkel.Brillenkoordje met rocailles


Armband aan memory wire met facetkraaltjes, set van 3 bij elkaarKetting aan metaaldraad, passende bij de set armbanden ook hieronder

 Armband van schuifknopen die met fimoklei zijn gemaakt. Na het bakken kunnen ze over leer geschoven worden. Allerlei kleuren en structuurtjes zijn dus mogelijk!  Er is ook een workshop van te volgen.


Lief fijn wraparmbandje


Sjaalhanger als sieraad


Inrichting van mijn atelier
  

  

Dit zijn de beestjes die ik tot nu toe heb gemaakt als voorbeeld. Je kunt natuurlijk zelf ook je fantasie laten werken en je eigen beestje of monstertje komen maken! Leuk voor als je een verjaardagsfeestje geeft, iedereen kan dan zelf zijn of haar eigen creatie maken! 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kinderfeestje van augustus, op locatie. Hieronder een foto van al die mooie resultaten!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dit is het resultaat van een workshop die ik afgelopen woensdagmiddag op 17 juni aan huis heb gegeven: het zijn weer heel persoonlijke sieraden geworden en in diverse kleuren. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onderstaande set heb ik voor mijzelf gemaakt, die ik ga dragen op de trouwdag binnenkort van mijn oudste dochter. Het geeft ook mooi aan dat je je eigen kleuren kunt samenstellen bij de kleur van je kleren. Ook daar is een (lange) workshop voor, die je kunt volgen! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29-05-2015

De nieuwste armbanden van fimoklei en leer:


Ook was er afgelopen week weer een kinderfeestje, waarvan hier een foto te zien is van de zelf gemaakte armbandjes, die zijn gemaakt. De jarige job en haar vriendinnen zijn enthousiast aan het werk geweest en het resultaat is weer heel mooi geworden!16-05-2015

Het was een koude en winderige dag 9 mei op de braderie in Heerhugowaard, je ziet het zeil flapperen in de wind. Alles wat hoog was (de bustes bv met kettingen erop) moesten weggehaald worden. Er waren vanwege het weer ook weinig mensen, jammer genoeg. 

 

10 mei 2015:
Afgelopen weken druk bezig geweest met het maken van leren armbanden en leren sleutelhangers met schuifkralen voor de braderie in Heerhugowaard. Weer eens iets heel anders en dat is ook wel leuk! Er zijn Cuoio armbanden, armbanden van suede en kunstleer met schuifkralen, die ik soms gevuld heb met fimoklei. Geeft een leuk effect en het zijn zo echt unieke armbanden!

 

 

      
maart 2015: workshop gegeven in Atelier Geejee met onderstaand mooie resultaat! Iedereen is weer zeer creatief geweest naar eigen idee!

  

nieuwe armband met koraal


Deze armband is overigens al verkocht.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

februari 2015: sjaalhangers ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
januari 2015: nieuwe brillenkoordjes 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

december 2014
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
november 2014 kinderkleifeestje

  


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
november 2014: zelf een workshop gevolgd om weer nieuwe dingen aan te leren. Het resultaat: de grijze armband als 2e foto

 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
oktober 2015: opdracht gemaakt van 3 armbandjes met de naam erop
Zie ook bij de reviews (aan de rechterkant op de homesite), wat erover geschreven is!detail van een fimoketting met vlinders--------------------------------------------------------------------------------------------------------

september 2014 : oorbellen van fimoklei

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
juli 2014: armband van fimoklei, in paarstinten, met wat wat zilverspikkelsglas pimpen met fimoklei: 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
juni 2014: Zo maar even een leuke armband gemaakt door een cursiste in mijn atelier.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mei 2014: mobiel van fimoapril 2014: pasgemaakte kinderwerkjes van 8 jarigen, om een idee te krijgen wat o.a. gemaakt kan worden. 

maart 2014: ketting met kralen  

  

 

Voor volwassenen zijn er andere technieken toe te passen: zie hieronder op de foto's, leer het kettelen, werk met leer en staaldraad, met kleikralen of met " kant en klare" kralen, of een combinatie van beiden. Je kunt ook denken aan het beplakken van een glazen windlicht (zelf meegebracht bv) met eigen gemaakte bloemetjes. Leuk voor jezelf of leuk om kado te geven!

   

Nog wat voorbeeldjes wat je met fimoklei kunt maken: met recht kun je zeggen: allemaal beestjes om me heen! 

  

  

De foto hierboven is van dieren gemaakt van de softklei, die niet gebakken hoeft te worden.

Hieronder staan kralen, die zijn gemaakt van "canes", de rolletjes die op de rechterfoto te zien zijn. Met allerlei kleurtjes maak je rolletjes van de klei die je vervolgens weer in dunne plakjes verwerkt op een ronde kraal, of je maakt er plakjes van voor een ring, een hanger, oorbelltjes, een broche enz. 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN