fotoboek
atelier geejee header

Fotoboek

Februari 2020:
Dit brillenkoordje is gemaakt van zoetwaterpareltjes, waarbij je zelf de kleur van de pareltjes kunt kiezen. Er zijn 14 kleuren, zolang de voorraad strekt! Het koordje heeft verder de neutrale kleur zwart (plat kunstsuede) als basis en de pareltjes worden afgewisseld met 3 mooie ovale Tibetaanse verzilverde kralen van circa 8 mm lengte. Er zitten 2 versieringen in van elk ruim 5 cm lang, inclusief de ringetjes. Verder kun je kiezen voor een vaste lengte (circa 65 cm) of twee schuifknopen in je nek, waardoor het koordje verstelbaar wordt in hoogte.

      
Januari 2020:
ook deze polymeerhangers zijn onlangs afgemaakt. De polymeerklei heeft structuur en op deze structuur zijn diverse kleurtjes aangebracht. De klei zit in een metalen setting en de achterkant is ook van metaal. Ze zijn los te koop, een ketting is eventueel los erbij te kopen, maar je kunt de hanger ook aan een eigen ketting doen.
December 2019:
Nog wat nieuwe polymeerhangers in een metalen kastje, met bijbehorende oorbellenOorbellen met facetkraaltjes zien er echt schitterend uit: zowel letterlijk als figuurlijk! Leuk voor de kerstdagen en misschien ook wel passend bij de armbanden
met facetkralen die al op de site staan....


nov 2019: Er zijn wat brillenkoordjes bijgekomen met kleine halfedelsteentjes met versiering. Onderaan hangt een ring, waar de bril ingehangen kan worden.
Er zit een mooi bewerkte Keltische knoop van verzilverd metaal aan en het andere koordje heeft een grote Tibetaanse kraal in grijstinten, met rhinestone kraaltjes. 
De oplage is heel klein, en ook nergens anders te koop! Je koopt dus een uniek brillenkoordje!!november 2019: nog wat RVS oorbellen die nieuw zijn. Met RVS, kwastjes van stof en mooi geslepen biconen kristalletjesNieuwe houten oorbellen, gecombineerd met leer en zelfs een zoetwaterparel.
Zo maar een greep uit de soorten oorbellen die op de site staan: van RVS, halfedelstenen, kleine zoetwaterpareltjes, metaal en een combi daarvan
28-09-19
Er zijn weer wat nieuwe brillenkoordjes bijgekomen, die gemaakt zijn met houten kralen en kleine bamboe kraaltjes.
Deze koordjes hebben karabijnhaakjes om de rubbertjes makkelijk erin te kunnen doen, als ze versleten zijn. Maar het geeft ook
de mogelijkheid om de koordjes als ketting te gebruiken (zonder de rubbertjes uiteraard). Dus zo je kunt er dubbel plezier van hebben!

Vanmiddag 14 september was er (eenmalig) een kinderfeestje met 5 heel gezellige en leuke meiden, die allemaal prachtige armbandjes 
naar eigen ontwerp hebben gemaakt! Wat is dat toch altijd leuk om te zien, dat kinderen van rond de 8 jaar al zo'n eigen smaak hebben en
komen tot een fantastisch resultaat!Afgelopen zondag, 8 september, was de Kunstmarkt in Heerhugowaard bij de Kunstkerk. Het was er gezellig druk!
Hierbij een foto van de kraam van Atelier Geejee.Augustus 2019: Workshop met 3 personen, die hun eigen brillenkoordje hebben ontworpen, was gezellig en het zijn leuke koordjes geworden!Nieuwe koordjes van nappaleer, rond en plat van 5 mm

Deze mooie armbanden van polymeerklei en leer zijn gemaakt door cursisten. Het is een prachtig resultaat geworden!

Opdracht voor een memory armband met rocailles:

    Nog wat nieuwe oorbellen van RVS
Tibetaanse armbanden met mooie bewerkte metalen verzilverde Tibetaanse kralen en versieringen
Nieuwe ontwerpen van RVS oorbellen en bijpassende hangers, alles is los te koop en te combineren.Workshop resultaten van wraparmbanden en zweefkettingen en een armband aan memory wire met rocailles: leuk!En de engeltjes zijn ook goed gelukt tijdens de workshop! Kijk maar naar de foto. Met lineaal, om te zien dat het kleine engeltjes zijn!


Voor de zomer festival-dagen (die helaas al weer over zijn) zijn er een paar koordjes met leuke mini kwastjes en een mooie metalen vlindertjes bijgekomen in Ibizastyle: de koordjes zijn ook verstelbaar dmv een schuifknoop in de nek!

                
    

Dit is een nieuw koordje: dun leer met glaskraaltjes    

Het onderstaande koordje met natuurstenen kralen groen/grijs is in combinatie met een RVS kettinkje. De tweede zijn bronskleurige rocailles
met een mooie grote bronskleurige kraal, facet geslepen.


  
Volgend weekend is de kunstroute in Heerhugowaard, waar ik ook aan mee doe. Op zaterdag 15 en zondag 16 september is mijn atelier aan huis geopend van 11.00 tot 17.00 en iedereen is welkom! Ik heb speciaal voor deze dag een serie eenvoudige armbandjes gemaakt van dun leer, met knopen en versieringen van kleine kraaltjes. Een zo'n armbandje mag je gratis maken en wil je er meer van hebben, boek dan een workshop! het leer is in verschillende kleuren, net zaosl er tal van kleuren zijn van de rocailles. Je hebt dus voldoende keuze om nou net een passend armbandje te maken bij dat ene kledingstuk waar je net niets bij hebt om om te doen!
Er zijn wat nieuwe Bohemian oorbellen bij in de collectie, er is te kiezen uit drie kleuren: zwart, taupe en aubergine, met diverse verschillende versieringen van Tibetaanse kraaltjes. 18-03-18
Wat nieuwe voorbeeldjes gemaakt van wraparmbanden die gemaakt kunnen worden tijdens een workshop. Er zijn oa Tibetaanse verzilverde kralen in verwerkt.

10-03-2018:
De resultaten van een workshop, vader en dochter. Zij hebben allebie gekozen om dezelfde armband te maken: vader draagt hem om zijn pols,
zijn dochter heeft vrijwel dezelfde armband gemaakt, maar zij draagt de armband om haar enkel.   


Wat brillenkoordjes van februari 2018: er is er maar één van gemaakt! Dus op is op! Van de bovenste zijn er meerdere gemaakt. de laatst gemaakte nieuwe brillenkoordjes van januari 2018:
  


Nieuwe tuindecoratie gemaakt, even een overzichtsfoto ervan gemaakt.Het is al weer 1 januari 2018! Deze 2 unieke brillenkoordjes wil ik toch even opnemen in het fotoalbum. Onderaan zit een mooie polymeerring, open, waarin je je bril kunt hangen. De ene is met paarstinten en een gereepte ring, aan de andere kant is de kleur brons. Het andere brillenkoordje is gemaakt met kleine ziverkleurige schakeltjes, ook met een ring van polymeerklei in de kleuren groen, blauw en paars. Ook deze ring is dubbelzijdig draagbaar en de ring is hoogte verstelbaar. Er is maar 1 exemplaar van gemaakt, dus verkocht is verkocht! Maar dan heb je wel een uniek brillenkoordje wat niemand anders heeft.....


Weer wat brillenkoordjes van rocailles in effen kleuren met metalen versieringen erbij gemaakt26-10-2017:
Afgelopen week zijn er twee workshops geweest en zie hieronder de resultaten van twee sets met armbanden en een ketting aan staaldraad

 


En een workshop waar met polymeerklei is gewerkt door een kleindochter ern haar oma: een prachtige rode hanger van polymeerklei aan een spang en een heel eigen ontwerp van een sleutelhanger!
     
   


17-10-17: nieuwe brillenkoordjes met gekleurde zoetwaterpareltjes in combinatie met mooie versierde Tibetaanse kraaltjesOpdracht om een ketting te maken met onderstaande kleuren bij een jurk.
Er zijn nu brillenkoordjes met een ring. Het koordje doe je gewoon om je nek, in de ring steek je je bril. Sommige koordjes zijn heel simpel, andere zijn met versieringen. Ze zijn er dus in diverse prijsklassen. Er zit een schuifknoop in aan de achterkant, zodat je de hoogte van de ring zelf kunt bepalen.

In de vaste collectie zijn de brillenkoordjes van heel soepel, modieus en lict en zacht nappaleer, in diverse kleuren bijgekomen. Hieronder staan wat voorbeeldjes, de rest is op de site te vinden. Het zijn koordjes, waar je wel voorzichtig mee moet doen: voor intensief dagelijks gebruik raad ik de ronde koordjes van 3 mm aan. Suede is ook opgenomen in de collectie: goud- en zilverkleurig: chique, soepel en betaalbaar!


  


  

De collectie van echt rundlederen gevlochten brillenkoordjes met een diameter van 3 mm is weer uitgebreid. Deze onderstaande kleuren zitten nu in de vaste collectie. Er zijn nog veel meer kleuren van deze brillenkoordjes, maar dan zijn het geen echte lederen koordjes, want die zijn gemaakt van PU leer (kunstleer, maar niet van echt te ondersscheiden), maar ook goedkoper!
Workshopresultaten van twee cursisten met zelf geweven armbandjes op 15 mei: twee mooie, zomerse armbandjes!


Leuke nieuwe oorbelletjes van zoetwaterpareltjes en halfedelstenen, in verschillende mooie kleurtjes
Er zijn een aantal oorbellen van halfedelstenen  bij gekomen. Met mooie zilverkleurige Tibetaanse bewerkte kraaltjes en wat gekleurde Oostenrijkse kristalkraaltjes om zo de oorbellen mooi af te maken. 


Een impressie van een aantal sleutelhangers. De meeste zijn gemaakt van echt buffelleer met een mooie schuifkraal .
 


Dit is gemaakt van rode polymeerklei: in een metalen kastje, als tubes voor een ketting en als hanger met bijpassende oorbellen:Workshop eigen creatie maken van polymeerklei

 

Deelname aan de sieradenbeurs in de Meent te Alkaar in het weekend van 26 november

   Op 19 november, heb ik in Wormer een workshop gegeven aan 7 vrouwen. Hierbij het fantastische resultaat!
Armbanden gemaakt van polymeerklei, je kunt alles zelf komen maken in een workshop

Workshop met leer en polymeerklei

 Workshop tuinbloemen van polymeer maken  

 

 Leuke workshop: glaskralen rijgen aan 3 of 5 stalen draden


 
23-05-16: de nieuwste armbanden van armbanden, gemaakt van polymeerklei met structuur en leer. je kunt het zelf komen maken in een workshop!


  

Nog wat brillenkoordjes wat waxkoordjes.....
  
Workshop uitltjes maken van polymeerklei


   
02-03-2016, workshop wraparmbandjes maken:Gister was er weer een workshop, die ik gegeven heb aan volwassenen. Het waren weer leuke resultaten! De meesten hadden gekozen voor kleine kraaltjes, wat een leuk effect geeft. Maar ook de armband met de grotere kralen ziet er heel leuk uit! Iedereen was weer heel creatief bezig en na afloop heel tevreden.

Armbanden aan memory wire met facetkraaltjes, losse of set van 3 bij elkaar (rechter foto)
Inrichting van mijn atelier, op de 2e etage Noorderlicht 103, HeerhugowaardEen greep uit de cuoio armbanden van Italiaans leer, met schuifkralen, die gevuld zijn met polymeerklei, te koop in de shop


  

Dit zijn de beestjes die ik tot nu toe heb gemaakt als voorbeeld voor de kinderfeestjes, die inmiddels niet meer gegeven worden. 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kinderfeestje van augustus, op locatie. Hieronder een foto van al die mooie resultaten!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dit is het resultaat van een workshop die ik afgelopen woensdagmiddag op 17 juni aan huis heb gegeven: het zijn weer heel persoonlijke sieraden geworden en in diverse kleuren. Ook was er afgelopen week weer een kinderfeestje, waarvan hier een foto te zien is van de zelf gemaakte armbandjes, die zijn gemaakt. De jarige job en haar vriendinnen zijn enthousiast aan het werk geweest en het resultaat is weer heel mooi geworden!16-05-2015

Het was een koude en winderige dag 9 mei op de braderie in Heerhugowaard, je ziet het zeil flapperen in de wind. Alles wat hoog was (de bustes bv met kettingen erop) moesten weggehaald worden. Er waren vanwege het weer ook weinig mensen, jammer genoeg. 

 


maart 2015: workshop gegeven in Atelier Geejee met onderstaand mooie resultaat! Iedereen is weer zeer creatief geweest naar eigen idee!

  


december 2014
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
november 2014 kinderkleifeestje

  


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
november 2014: zelf een workshop gevolgd om weer nieuwe dingen aan te leren. Het resultaat: de grijze armband als 2e foto

 


detail van een ketting, gemaakt van polymeerklei met vlinders en blaadjes
juni 2014: Zo maar even een leuke armband gemaakt door een cursiste in mijn atelier.  

  

 


     

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN