hanger rhodoniet aan leren veter - www.AtelierGeejee.nl
atelier geejee header

hanger rhodoniet aan leren veter

hanger rhodoniet aan leren veter
hanger rhodoniet aan leren veter
hanger rhodoniet aan leren veter
hanger rhodoniet aan leren veter
hanger rhodoniet aan leren veter
8.90
InStock
Voorraad: 1.00
Hanger van rhodoniet (halfedelsteen) aan zwarte leren veter van 1 mm. Hanger is vierkant, zo'n 1 bij 1,5 cm. Kleuren zwart/bruin. Met schuifknoop, dus de lengte is verstelbaar.
 

Algemene informatie

Rhodoniet is roze tot roodachtig, zwart of groenachtig. De steen is doorschijnend tot doorzichtig met een glasachtige tot parelmoerglans.

Werking

Rhodoniet is een krachtige wondgenezer voor zowel emotionele als fysieke wonden. Daarnaast is het een goede “eerste hulp bij ongelukken” steen die kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen, gevaarlijke en bedreigende situaties, paniek, verwarring, angst en gevaar. Ook in geval van ruzie en conflicten kan rhodoniet zeer bevorderlijk werken. Het helpt vergeven en stimuleert verzoening, wederzijds begrip en vriendschap. Daarnaast worden ook woede, ergernis, haat- en wraakgevoelens verminderd. Psychische wonden worden verzacht en de steen heeft een positieve invloed op zelfvernietigend gedrag, afhankelijkheid en mishandeling. Ook fysiek geneest rhodoniet (inwendige) wonden en vermindert littekens. Verder heeft het een gunstige werking op insectenbeten, hart, bloedsomloop, maagzweren, botten, gehoor, m.s. en auto-immuunziekten.


Terug naar overzicht


Plaats je vraag hieronder

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN