Klachten

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ateliergeejee.nl. Atelier Geejee wil graag tot een goede oplossing komen, in onderling overleg. Er is vaak een simpeler oplossing te bedenken, dan je vermoedt. Wij willen uiteindelijk tevreden klanten hebben, dus schroom niet om contact op te nemen, mocht er wat zijn. 

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Webwinkelkeurmerk via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."
Gastenboek
15-03-2018
Echt een hele mooie site. Dinsdagmiddag brillenkoordje besteld en woensdag al in een hele leuke verp
lees meer >>

02-03-2018
Wat een ontzettend leuke site is dit en wat een enig assortiment. Ik heb 2 brillenkoordjes gekocht e
lees meer >>

Waardering: 9.8/ 10
61 Beoordelingen
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN