levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten

Levertijd:

alle producten worden binnen 24 uur verstuurd. Er zijn geen voorraden benoemd. Komt er een bestelling binnen, dan wordt deze dan pas gemaakt. Kan ik niet meer vodoen aan de 24 uurs levering, dat wordt dit aangepast op de site (staat helemaal bovenin de balk) en wordt dit duidelijk op deze manier gecommuniceerd.

Bij de brillenkoordjes is er in principe wel een vaste collectie aanwezig, die dus wel steeds bestelbaar zijn, maar die pas gemaakt worden als er een bestelling is. Soms verschillen de metalen onderdeeltjes om de rubbertjes aan het leer te bevestigen nog wel eens iets van afmeting, maar in elk geval niet van kleur (zilver- of goudkleurig). En is er een koordje eenmalig gemaakt, dat staat dit ook duidelijk bij de info omschreven. De collectie kan dus nog wel eens wisselend zijn. Alle koordjes zijn ontworpen door Atelier Geejee en sommige koordjes zijn dus echt uniek. Er zijn een aantal "vaste" brillenkoordjes met rocailles aanwezig, maar ook zijn hier de eenmalige koordjes. 

Voor de andere sieraden geldt hetzelfde: in principe is er maar een exemplaar van gemaakt (kettingen, armbanden, sleutelhangers, oorbellen). Van sommige oorbellen is wel eens een serie gemaakt (bv met de zoetpareltjes of andere oorbelletjes met lapis lazuli bv), maar deze verschillen ook vaak weer allemaal net iets van elkaar, omdat geen enkele zoetwaterparel of natuursteentje dezelfde vorm heeft. Dus zijn de meeste sieraden echt uniek, handgemaakt en ontworpen door Atelier Geejee.

Betalen:

Je kunt op verschillende manieren betalen: via het bestelproces kun je on-line een keuze maken hoe je wilt betalen.

-  met Ideal via Mollie of Mister Cash (voor Belgie), Sofort voor Europa
-  met credit card (ook via Mollie)
-  betalen achteraf via Billink
-  met een overschrijving via de bank 
-  contant bij ophalen of bij het volgen van een workshop
-  via Pay Pal, naar gjvanbeekhoff@gmail.com, extra kosten 0,60 
-  in mijn atelier aan huis: betalen met Ideal, via Izettle (draadloos betalen met je betaalkaart en/of creditcard) of contant

Het banknummer van Atelier Geejee is NL70 KNAB 0732 3385 57 t.n.v Hand Made Sieraden. 
De BIC voor overschrijvingen vanuit het buitenland van Knab is KNABNL2H.

Kortingscode: heb je een geldige kortingscode gekregen, die niet goed werkt, geef de juiste code dan even aan in het vakje "opmerkingen" bij het afrekenen, dan wordt de korting alsnog op de factuur meegenomen.

NB: Bij een bankoverschrijving duurt het wat langer voordat het product wordt opgestuurd, omdat het even kan duren, voordat wij je betaling hebben ontvangen. Je bestelling wordt pas opgestuurd als de betaling gelukt is. 

VERPAKKING: Alle gekochte sieraden worden verpakt in een mooi gekleurd organza zakje, dus mocht je het gekochte sieraad als een kadootje wilen weggeven, dan ziet het er al heel mooi uit!


Verzendkosten

bubbeltjes-enveloppe:

- Binnen Nederland: in een bubbeltjes-enveloppe, kosten: €1,70 (kosten porti, verpakkings- en transactiekosten)
-  Een bestelling van 30 euro of meer wordt gratis verstuurd,
alleen binnen Nederland
-  Verzending in een bubbeltjes-enveloppe
binnen Europa:  € 3,10  

Verzending:
Atelier Geejee verstuurt meestal de gekochte producten in een bubbeltjes-enveloppe (of in een plat kartonnen doosje als het meerdere aankopen tegelijk betreft), wat door de brievenbus past, afhankelijk van de kwetsbaarheid van de inhoud. Alles wordt per Post.nl of via KIALA verstuurd. De juiste keuze is aan te vinken tijdens het bestelproces. 

Verzendkosten brievenbuspakket:        (nb. alleen in Nederland mogelijk!)
Er hoort dan een Track & Tracecode bij: je krijgt een email met de barcode toegestuurd, zodat je de zending kunt volgen. Dit kost € 3,90 . Je hoeft er dus ook niet voor thuis te blijven. Wel is het belangrijk dat wij het juiste emailadres van je hebben gekregen.

Verzendkosten pakketpost:
- binnen Nederland (bv bij een glazen vaasje of de soft klei), dus post wat niet door de brievenbus past, dan betaal je € 6,95, inclusief een Track & Trace code
- bezorging via KIALA, wat goedkoper is, maar wat je zelf ergens moet ophalen. Deze kosten bedragen dan € 5,00 per verzending. 

Kies je voor aangetekend versturen binnen Nederland, dan is een handtekening nodig bij het ontvangen van het pakje, dit is uiteraard de duurste en de veiligste manier van verzenden. Track & Trace en een verzekering voor het bedrag tot € 50,00 is hierbij ingegrepen. In Nederland kost dit € 8,60.

Pakketpost Internationaal aangetekend:
Er is door Post.nl een verdeling gemaakt in Europa. De kosten voor een aangetekend pakket in Europa en in de rest van de wereld zien er als volgt uit:

- Eur 1, aangetekend pakket , van 0 tot 2 kilo               14,65
- Eur 2, aangetekend pakket, van 0 tot 2 kilo                20,15
- Eur 3, aangetekend pakket, van 0 tot 2 kilo                20,95
- Wereld, pakket aangetekend, van 0 tot 2 kilo              25,95

Zone-indeling brieven en pakketten Brieven (losse post en partijenpost) Europa: alle landen die hieronder bij ‘Pakketten’ worden genoemd bij EUR 1, EUR 2 en EUR 3 en Rusland Wereld: alle overige landen Internationaal: alle landen

Pakketten EUR 1: België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden  en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen,  excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk  (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden

EUR 2: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië

EUR 3: Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, de Kanaaleilanden, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne,  San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland
Wereld: alle overige landen (incl. Rusland)

Voor nog meer info klik door naar post.nl

NB: alle verzendingen buiten Europa verstuurt Atelier Geejee alleen aangetekend als pakketje op. Dit, om eventueel verlies van het pakket te voorkomen. Een bestelling van boven de 30,00 binnen Europa wordt ook alleen als pakketpost verstuurd, zodat het traceerbaar is. 
  
Gastenboek
29-12-2017
De hanger om je bril in te dragen ziet er mooi uit.
En ook nog leuk verpakt.

Bedankt
lees meer >>

08-12-2017
Bedankt voor het mooie brillenkoordje met een supersnelle bezorging!
lees meer >>

ateliergeejee.nl
Waardering: 9.8 / 10
Gebaseerd op 58 Beoordelingen