levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten

Levertijd:

alle producten worden binnen 24 uur verstuurd. Er zijn geen voorraden benoemd. Komt er een bestelling binnen, dan wordt deze dan pas gemaakt. Kan ik niet meer vodoen aan de 24 uurs levering, dat wordt dit aangepast op de site (staat helemaal bovenin de balk) en wordt dit duidelijk op deze manier gecommuniceerd.

Bij de brillenkoordjes is er in principe wel een vaste collectie aanwezig, die dus wel steeds bestelbaar zijn, maar die pas gemaakt worden als er een bestelling is. Soms verschillen de metalen onderdeeltjes om de rubbertjes aan het leer te bevestigen nog wel eens iets van afmeting, maar in elk geval niet van kleur (zilver- of goudkleurig). En is er een koordje eenmalig gemaakt, dat staat dit ook duidelijk bij de info omschreven. De collectie kan dus nog wel eens wisselend zijn. Alle koordjes zijn ontworpen door Atelier Geejee en sommige koordjes zijn dus echt uniek. Er zijn een aantal "vaste" brillenkoordjes met rocailles aanwezig, maar ook zijn hier de eenmalige koordjes. 

Voor de andere sieraden geldt hetzelfde: in principe is er maar een exemplaar van gemaakt (kettingen, armbanden, sleutelhangers, oorbellen). Van sommige oorbellen is wel eens een serie gemaakt (bv met de zoetpareltjes of andere oorbelletjes met lapis lazuli bv), maar deze verschillen ook vaak weer allemaal net iets van elkaar, omdat geen enkele zoetwaterparel of natuursteentje dezelfde vorm heeft. Dus zijn de meeste sieraden echt uniek, handgemaakt en ontworpen door Atelier Geejee.

VERPAKKING: Alle gekochte sieraden worden verpakt in een mooi gekleurd organza zakje, dus mocht je het gekochte sieraad als een kadootje wilen weggeven, dan ziet het er al heel mooi uit!


Verzendkosten

bubbeltjes-enveloppe:

- Binnen Nederland: in een bubbeltjes-enveloppe, kosten: €1,70 (kosten porti, verpakkings- en transactiekosten)
-  Een bestelling van 30 euro of meer wordt gratis verstuurd, maar 
alleen binnen Nederland
-  Een bestelling van 35 euro of meer wordt gratis verstuurd naar België
-  Verzending in een bubbeltjes-enveloppe binnen Europa:  € 3,10  

-  Kies je voor aangetekend versturen in een bubbel-enveloppe binnen Nederland, dan is een handtekening nodig bij het ontvangen van het pakje, dit is uiteraard de duurste en de veiligste manier van verzenden. Track & Trace en een verzekering voor het bedrag tot € 50,00 is hierbij ingegrepen. In Nederland kost dit € 8,40 (tot 2 kilo).

Verzending:
Atelier Geejee verstuurt meestal de gekochte producten in een bubbeltjes-enveloppe (of in een plat kartonnen doosje als het meerdere aankopen tegelijk betreft), wat door de brievenbus past, afhankelijk van de kwetsbaarheid van de inhoud. Alles wordt per Post.nl verstuurd. 

Verzendkosten brievenbuspakket:        (nb. alleen in Nederland mogelijk!)
Er hoort dan een Track & Tracecode bij: je krijgt een email met de barcode toegestuurd, zodat je de zending kunt volgen. Dit kost € 4,25.  Je hoeft er dus ook niet voor thuis te blijven. Wel is het belangrijk dat wij het juiste emailadres van je hebben gekregen.

Verzendkosten pakketpost:
- binnen Nederland (bv bij een glazen vaasje of de grote verpakking van klei), dus post wat niet door de brievenbus past, dan betaal je € 6,95, inclusief een Track & Trace code (t/m 10 kg). 
- voor verzendkosten van een pakketpost buiten Nederland klik even door naar
postnl.nl 


Kortom: Atelier Geejee houdt de prijzen aan van Postnl.

NB:
 Een bestelling van boven de 30,00 binnen Europa wordt ook alleen als pakketpost verstuurd, zodat het traceerbaar is. 
  
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN