levertijd en verzendkosten
banner11908

Levertijd en verzendkosten

LEVERTIJD 
Alle producten worden binnen 4 werkdagen na binnenkomst van de bestelling verstuurd. In principe zijn er een aantal koordjes op voorraad, maar soms moet het koordje ook nog gemaakt worden (als er bv. sprake is van een aangepaste lengte). Kan er niet worden voldaan aan de 48 uurs levering, dat wordt dit per mail medegedeeld. De factuur wordt meegestuurd als bijlage met de bevestigingsmail van verzending van de bestelling. De pakbon wordt bijgesloten in de bubbel-enveloppe. 

VERPAKKING
Alle gekochte brillenkoordjes/ sieraden worden verpakt in een mooi gekleurd organza zakje, dus mocht je het gekochte als een kadootje willen weggeven, dan ziet het er al heel mooi uit!


VERZENDKOSTEN 
Briefpost (bubbel-envelopje) binnen Nederland: zonder Track en Trace code € 2,10 per bestelling

Als briefpost met een Track & Trace code in Nederland:  kosten voor een verzending : € 4,75. Dit betreft dan een brievenbuspakketje, waar je in elk geval niet voor thuis hoeft te blijven. Met een track & Tracecode wordt het verstuurd in een klein kartonnen doosje, wat door de brievenbus past. Het pakketje is dan te volgen met een T&T code via de site van www.postnl.nl

Pakketpost naar België: prijs verzending €5,70:  met een Track en Trace code, verzekerd, in een kartonnen doosje. Bestelling boven 45 euro: verzendkosten 5 euro, met Track en Trace code en verzekering. 

Een bestelling van 45 euro of meer wordt gratis verstuurd met een T&T code, in Nederland, dus niet daarbuiten.


Kies je voor aangetekend versturen binnen Nederland, dan is een handtekening nodig bij het ontvangen van het pakje: dit is uiteraard de duurste en de veiligste manier van verzenden. Track & Trace en een verzekering voor het bedrag tot € 50,00 is hierbij ingegrepen. In Nederland kost dit € 11,95 (t/m 10 kilo).


 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN