levertijd en verzendkosten
atelier geejee header

Levertijd en verzendkosten

LEVERTIJD 
Alle producten worden binnen 48 uur verstuurd. In principe zijn er een aantal koordjes op voorraad, maar soms moet het koordje ook nog gemaakt worden. Kan er niet worden voldaan aan de 48 uurs levering, dat wordt dit per mail medegedeeld.

VERPAKKING
 Alle gekochte sieraden worden verpakt in een mooi gekleurd organza zakje, dus mocht je het gekochte sieraad als een kadootje wilen weggeven, dan ziet het er al heel mooi uit!


VERZENDKOSTEN 
Alles wordt verstuurdbubbeltjes-enveloppe.

Als briefpost binnen Nederland: zonder Track en Trace code € 1,80 per bestelling

Als briefpost met een Track en Trace code in Nederland:  kosten voor een verzending : € 4,35. Dit betreft dan een brievenbuspakket, waar je in elk geval niet voor thuis hoeft te blijven. Het pakketje is dan te volgen via de site van www.postnl.nl

Briefpost naar België: zonder track en trace code: € 3,20 

Een bestelling van 40 euro of meer wordt gratis verstuurd met een T&T code, maar 
alleen binnen Nederland

-  Kies je voor aangetekend versturen binnen Nederland, dan is een handtekening nodig bij het ontvangen van het pakje: dit is uiteraard de duurste en de veiligste manier van verzenden. Track & Trace en een verzekering voor het bedrag tot € 50,00 is hierbij ingegrepen. In Nederland kost dit € 8,40 (tot 2 kilo).

Bestellingen naar het buitenland worden verstuurd met Post.nl en daarbij gelden de daarbij behorende tarieven. Pakketpost naar bv. Belgie is €8,75 en naar Duitsland €9,00, zonder Track en Trace.

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN