over Atelier Geejee
atelier geejee header

Over Atelier Geejee

In mijn kleinschalige webwinkel met de naam Atelier Geejee ( GJ: variatie van mijn twee voorletters ) maak ik diverse handgemaakte brillenkoordjes, die via de website worden verkocht. Oa van verschillende soorten leer, van waxkoord, van metaal of handmatig geregen koordjes met kraaltjes. Sommige koordjes hebben een extra versiering, bv van metaal (zilver- of goudkleurig) of van mooi geslepen glaskraaltjes of zoetwaterparels. Of ze hebben een (open) ring, waarin de bril gehangen kan worden. Een brillenkoordje wordt vaak pas gemaakt als er een bestelling binnen komt. Omdat ik zelf ook een brillenkoordje gebruik, zijn de meeste koordje eerst door mij uitgeprobeerd. Er is een basiscollectie van diverse soorten (leren) brillenkoordjes, maar ik vind het ook heel leuk om steeds weer nieuwe dingen te maken, dus een deel van de collectie is wisselend. Maar als je iets koopt, ben je er dus zeker van, dat het in ieder geval handgemaakt is en soms is het zo dat er maar één exemplaar van is (wat er dan ook duidelijk bij staat in de info). Alle koordjes zijn van eigen ontwerp en nergens anders te koop (behalve dan ook op BolCom, maar dan wel onder de eigen merknaam Atelier Geejee). De foto's van alle producten zijn ook zelf gemaakt en alls is op een witte ondergrond geplaatst met een fotoprogramma. Al met al een heel werk om alle producten verkoopbaar te maken. En dan heb ik het nog niet eens over het invullen van alle administratieve gegevens, zoals alle kenmerken van de producten en diverse keuzes, zowel bij mijn eigen site als bij Bol.com, waar dus heel veel tijd in gaat zitten. Toch blijven (ondanks alle tijd die erin gestopt wordt) alle producten laag in prijs, gewoon omdat ik het leuk vind om alles te maken. 

Daarnaast verkoop nog een aantal andere sieraden, die zelf gemaakt zijn. Zoals oorbellen van halfedelstenen of RVS, wat armbandjes en wat sieraden die van polymeerklei zijn gemaakt. Daarnaast verkoop ik mijn overgebleven kinderkralen, omdat ik al een poosje geleden gestopt ben met het geven van kinderfeestjes, die inmiddels bijna op zijn.

Sinds december 2017 ben ik toegelaten als lid van het Webwinkelkeurmerk, die de belangen (ook wettelijk gezien) in de gaten houdt voor webwinkels en voor hun klanten. Tevens is een een klantenreview in te vullen, die beheerd wordt door het Webwinkelkeurmerk, waar onafhankelijke reviews gegeven kunnen worden. Klantgerichtheid en tevredenheid van de klant staan bij mij hoog in het vaandel en mocht er iets zijn, dan wordt er altijd samen naar een goede oplossing gezocht.  

In begin 2020 ben ik gestopt met het geven van workshops aan huis. Dit besluit heb ik helaas moeten nemen door de uitbraak van de coronacrisis. Mijn atelier is heel klein en ik ben zelf niet geheel gezond, waardoor het niet meer aan durf deze workshops te geven ivm mogelijke besmetting zowel voor mij als voor de cursisten. Dus helaas zijn deze activiteiten gestopt en het ziet er niet echt naar uit dat deze workshops binnenkort weer terug zullen komen. Wat dus overblijft, is de webwinkel.

Rond mei 2020 werd ik benaderd door het tijdschrift Plus Magazine, met de vraag of zij een foto mochten plaatsen van één van de handgemaakte brillenkoordjes. En dit is uiteindelijk geplaatst in het oktobernummer van 2020. Dit voelt aan als een kroon op mijn werk! Hieronder even de foto's:

Leuk, dat je de tijd genomen hebt om dit stukje even te lezen, bedankt!  
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN