over-ons
atelier geejee header

Over ons

In mijn kleinschalige webwinkel worden diverse handgemaakte brillenkoordjes verkocht. Oa van verschillende soorten leer, van waxkoord, van metaal of handmatig geregen koordjes met kraaltjes. Sommige koordjes hebben een extra versiering, bv van metaal (zilver- of goudkleurig) of van mooi geslepen glaskraaltjes of zoetwaterparels. Of ze hebben een open ring, waarin de bril gehangen kan worden. Een brillenkoordje wordt pas gemaakt als er een bestelling binnen komt. Omdat ik zelf ook een brillenkoordje gebruik, zijn de koordjes vaak eerst door mij uitgeprobeerd. Er is een basiscollectie van diverse soorten (leren) brillenkoordjes, maar ik vind het ook heel leuk om steeds weer nieuwe dingen te maken, dus een deel van de collectie is wisselend. Maar als je iets koopt, ben je er dus zeker van, dat het in ieder geval handgemaakt is en soms is het zo dat er maar één exemplaar van is (wat er dan ook duidelijk bij staat in de info). Alle koordjes zijn van eigen ontwerp en nergens anders te koop (behalve op BolCom, maar dan wel onder de eigen merknaam Atelier Geejee).

Daarnaast werk ik af en toe nog met polymeerklei en een aantal van deze sieraden zijn ook te koop in de webshop. Andere handgemaakte sieraden (armbanden, oorbellen enz)  en sleutelhangers met leer en/ of kralen zijn er ook te vinden, alhoewel dat er niet zo veel zijn. Daarnaast verkoop ik mijn overgebleven kinderkralen, omdat ik al een poosje geleden gestopt ben met het geven van kinderfeestjes.

Sinds december 2017 ben ik toegelaten als lid van het Webwinkelkeurmerk, die de belangen (ook wettelijk gezien) in de gaten houdt voor webwinkels en klanten. Tevens is een een klantenreview in te vullen, die beheerd wordt door het Webwinkelkeurmerk. Klantgerichtheid en tevredenheid van de klant staan bij mij hoog in het vaandel en mocht er iets zijn, dan wordt er altijd samen naar een goede oplossing gezocht.  

In begin 2020 ben ik gestopt met het geven van workshops aan huis. Dit besluit heb ik helaas moeten nemen door de uitbraak van de coronacrisis. Mijn atelier is heel klein en ik ben zelf niet geheel gezond, waardoor het niet meer aan durf deze workshops te geven ivm mogelijke besmetting zowel voor mij als voor de cursisten. Dus helaas zijn deze activiteiten gestopt en het ziet er niet echt naar uit dat deze workshops binnenkort weer terug zullen komen. Wat dus overblijft, is de webwinkel.

Rond mei 2020 werd ik benaderd door het tijdschrift Plus Magazine, met de vraag of zij een foto mochten plaatsen van één van de handgemaakte brillenkoordjes. En dit is uiteindelijk geplaatst in het oktobernummer van 2020. Dit voelt aan als een kroon op mijn werk! Hieronder even de foto's:

Leuk, dat je de tijd genomen hebt om dit stukje even te lezen, bedankt! 


 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN