over-ons
atelier geejee header

Over ons

In mijn kleinschalige webwinkel worden diverse handgemaakte brillenkoordjes verkocht. Oa van verschillende soorten leer, van waxkoord, van metaal of handmatig geregen koordjes met kraaltjes. Sommige koordjes hebben een extra versiering, bv van metaal (zilver- of goudkleurig) of van mooi geslepen glaskraaltjes of zoetwaterparels. Of ze hebben een open ring, waarin de bril gehangen kan worden. Een brillenkoordje wordt pas gemaakt als er een bestelling binnen komt. Omdat ik zelf ook een brillenkoordje gebruik, zijn de koordjes vaak eerst door mij uitgeprobeerd. Er is een basiscollectie van diverse soorten (leren) brillenkoordjes, maar ik vind het ook heel leuk om steeds weer nieuwe dingen te maken, dus een deel van de collectie is wisselend. Maar als je iets koopt, ben je er dus zeker van, dat het in ieder geval handgemaakt is en soms is het zo dat er maar één exemplaar van is (wat er dan ook duidelijk bij staat in de info). Alle koordjes zijn van eigen ontwerp en nergens anders te koop (behalve op BolCom, maar dan wel onder de eigen merknaam Atelier Geejee).

Daarnaast werk ik met polymeerklei en een aantal van deze sieraden zijn ook te koop in de webshop. Andere handgemaakte sieraden en sleutelhangers met leer en/ of kralen zijn er ook te vinden, alhoewel dat er niet zo veel zijn. Daarnaast verkoop ik mijn kinderkralen, omdat ik gestopt ben met het geven van kinderfeestjes.

Ik vind het leuk om voor andere mensen mooie brillenkoordjes/ sieraden te maken en op deze manier voel ik me weer wat nuttig in de maatschappij, wat ook heel belangrijk is! Tevens bied ik workshops aan voor volwassen in mijn atelier aan huis, waar af en toe gebruik van wordt gemaakt.

In het kort nog iets over mij: mijn naam is Geerjanne van Beekhoff. In het verleden ben ik gestart als kleuterleidster en later ben ik moeder van twee dochters geworden. In die tijd kreeg ik ook belangstelling voor de theorie van het opvoeden van kinderen. Vervolgens ben ik een studie pedagogiek begonnen aan de Universiteit in Utrecht, die ik met goed gevolg heb afgerond. Mijn werkervaring is zeer divers, waarbij ik steeds weer een beroep deed op mijn (geestelijke of handvaardige) creativiteit. In het verleden heb ik een paar jaar een eigen pottenbakkerij gehad, waar ik eigen gemaakt gedraaid aardewerk verkocht en workshops en kinderfeestjes verzorgde. Daarna heb ik meer dan 15 jaar lang als trainster/ coach/ outplacement medewerkster gewerkt, waarbij ik gericht was op (groepen) volwassenen die (betaald) werk zochten. In 2011 raakte ik helaas echter mijn baan kwijt door een chronische ziekte, CLL, dwz chronische lymfatische leukemie. Dat was/ is een forse domper: ik had/heb daardoor (heel) weinig energie, zodat ik niet lang achter elkaar heel actief bezig kan zijn. Aangezien ik iemand ben, die toch iets te doen wil hebben, ben ik gestart met mijn kleinschalige webwinkel. Ik kan hierbij in mijn eigen tempo werken, en stoppen, wanneer mijn lichaam dit aangeeft.  

Sinds december 2017 ben ik toegelaten als lid van het Webwinkelkeurmerk, die de belangen (ook wettelijk gezien) in de gaten houdt voor webwinkels en klanten. Tevens is een een klantenreview in te vullen, die beheerd wordt door het Webwinkelkeurmerk. 

Klantgerichtheid en tevredenheid staan bij mij hoog in het vaandel en mocht er iets zijn, dan wordt er altijd samen naar een goede oplossing gezocht. Mocht je een korte impressie willen hebben, kijk dan even in het fotoboek of in mijn blog, wat onderaan staat op de home pagina. 

Leuk, dat je de tijd genomen hebt om dit stukje even te lezen, bedankt! Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN