retourprocedure
banner11908

Retourprocedure

Informatie rondom retourneren en/of ruilen 

Klik hier voor het modelformulier voor herroeping

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering (mag ook per mail, dat is wat makkelijker) nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief al meebetaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor jouw eigen rekening. Stuur/ mail het ingevulde modelformulier mee retour en bewaar het verzendbewijs goed totdat Atelier Geejee aangeeft dat het pakketje goed is aangekomen.  

Wordt het brillenkoordje/ sieraad teruggestuurd, gebruik dan liefst dezelfde bubbel-enveloppe (als waarin het pakje is verzonden). Selecteer onderstaand adres (met de muis) en print het uit op een leeg vel papier en zet ook je eigen naam als afzender hierbij. Knip dit op maat, doe er een postzegel op en stuur het pakje retour. Je kunt ook het pakketje aanbieden in dezelfde bubbel-enveloppe (met de originele sticker van verzending) en dan ter plekke bij het postkantoor een postzegel kopen. Postnl regelt dan dan het originele paketje wordt teruggestuurd.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


afz:                                                          ATELIER GEEJEE
                                                               
                                                                Hand Made Sieraden
                                                                Noorderlicht 103
                                                                1704 ZM HEERHUGOWAARD------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@ateliergeejee.nl. of bel met 072 - 78 500 12 of 06 - 551 676 11. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag (met bijbehorende verzendkosten) binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van retourzendingen, wij raden daarom aan om via track & trace te verzenden. 

Uitzonderingen retourneren

Speciaal op maat gemaakte brillenkoordjes en/of sieraden die in opdracht zijn gemaakt zijn uitzonderingen. De koordjes die op de site staan, waarbij je voor een lengte kunt kiezen, vallen hier dus niet onder.
De speciaal in opdracht gemaakte artikelen zijn niet te retourneren voor de consument, omdat dit onder punt c (hieronder beschreven) valt.

Let op:
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

e. die snel kunnen bederven of verouderen;

f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

g. voor losse kranten en tijdschriften;

h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
 

Ruilen

Ruilen kan natuurlijk ook, maar houd er rekening mee dat de meeste sieraden (uitgezonderd de meeste brillenkoordjes) maar eenmalig gemaakt zijn. Ruilen voor een ander sieraad is uiteraard wel mogelijk, met of zonder bijtaling (afhankelijk van de prijs).Het opnieuw nasturen van een product (binnen de tijd van het herroepingsrecht) is voor rekening van Atelier Geejee. Bij het bestellen van een nieuw product ivm ruiling, geef dit dan even duidelijk aan bij het bestelproces. Je hoeft dan dus geen verzendkosten aan te klikken bij het afrekenen.

Gekochte artikelen, die afgeprijsd zijn (dus in de uitverkoop) zijn niet meer te ruilen of terug te sturen.

Heb je gebruik gemaakt van gratis verzenden, maar stuur je artikelen terug, waardoor je bedrag lager uit komt dan dat staat voor de gratis verzending, dan komt dit bedrag er wel weer bij bij het verrekenen. 


AtelierGeejee
Noorderlicht 103
1704 ZM Heerhugowaard

info@ateliergeejee.nl
072 - 78 500 12 en/of 06- 551 676 11
Kamer van Koophandel: nummer 60086372
BTW NUMMER: op aanvraag te verkrijgen

Zie verder ook: onder het kopje: Algemene voorwaarden 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN