schuifknoop maken doe je zo/ Atelier Geejee

hoe maak ik een schuifknoop?

Hoe maak ik een schuifknoop?

Ik maak regelmatig een schuifknoop in een leren veter bij een hanger. Het is zo mogelijk om snel je hanger naar boven of naar beneden te verplaatsen, zodat het beter bij je kleding past. Je hebt een enkele en een dubbele schuifknoop. Je kunt de knopen ook nog vastlijmen, maar denk er dan aan dat je het schuifgedeelte vrij laat van plaksel, omdat het anders niet meer "schuift". Zit de knoop in gladde stof of glad leer, dan is het misschien handiger, omdat het anders snel kan loslaten. Hieronder zie je de foto's hoe je de enkele schuifknoop kunt maken. Meetal draai ik de draad/ ketting om, zodat ik de tweede knoop op dezelfde manier kan maken, anders moet je het in spiegelbeeld doen. 

    

Dit zijn de foto's van een dubbele schuifknoop: dit zijn meerdere lussen dan bij de nekele schuifknoop. De hoeveelheid kun je zelf bepalen. Verder werkt het hetzelfde als bij de enkele schuifknoop.

      

 
Gastenboek
15-03-2018
Echt een hele mooie site. Dinsdagmiddag brillenkoordje besteld en woensdag al in een hele leuke verp
lees meer >>

02-03-2018
Wat een ontzettend leuke site is dit en wat een enig assortiment. Ik heb 2 brillenkoordjes gekocht e
lees meer >>

Waardering: 9.8/ 10
61 Beoordelingen
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN