waxkoord ook op maat te bestellen

waxkoord, diverse kleuren, ook op maat te bestellen


De brillenkoordjes van waxkoord zijn in diverse kleuren te verkrijgen (zie foto). Ook de dikte, rond of plat is variabel. De koordjes zijn vanaf 1 mm doorsnede. Wil je een andere lengte bestellen dan rond de 65 cm, dan kun je dit aangeven bij het bestellen in het keuzemenu. Het koordje wordt wel iets duurder als het langer wordt. Wil je zelf thuis eerst meten, pak dan een touwtje en doe dit om je nek en bepaal waar je je bril wilt hangen (op welke hoogte). Soms zijn de brillenkoordjes van waxkoord in een matte uitvoering, soms zijn ze in glans uitgevoerd. Ook dit staat bij het keuzemenu vermeld. Daarnaast kun je kiezen voor een zwart of doorzichtig rubber lusje en de kleur van aanhechting (goudkleurig of ziverkleurig).


Let op!!: Een brillenkoordje wat op maat besteld is, kan niet meer geruild worden!!


TIP: Sommige waxkoordjes kunnen verkleuren onder invloed van licht. Zijn ze kleur- en watervast, dan staat dat erbij in de beschrijving. Leg daarom altijd je ongebruikte brillenkoordje (diegene die wel kan verkleuren) in een doosje of in een kast, waar geen licht bij kan komen. Zo behoud je brillenkoordje langer de oorspronkelijke kleur.
 

Sorteer op:
 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN