workshop armband van polymeerklei en leer - www.AtelierGeejee.nl
atelier geejee header

workshop armband van polymeerklei en leer

workshop armband van polymeerklei en leer
30.00
InStock
Voorraad: onbeperkt
De workshop duurt in totaal  ruim 3 uur. Je maakt eerst de kleikralen (de vierkantjes met gat) naar eigen idee en kleur, die vervolgens ter plekke worden afgebakken. Daarna zoek je leer uit en ga je de armband verder op maat afmaken, met een sluiting van metaal. Alles is inclusief, ook koffie en/of thee.
Minimale deelname : 2 personen, maximaal 6.

Je kunt kiezen uit twee soorten armbanden: één met schuifkralen van polymeerklei en één waar je het leer doorheen werkt.
Allebei de platte polymeerkralen zijn naar eigen kleur te maken en bewerkt met een eigen uitgezocht structuurtje. 

Alle materialen zijn inbegrepen: leer, klei en een degelijke magneetsluiting. Het bakken van de klei gebeurt tussendoor en na het glad schuren van de gemaakte kralen gelakt en vervolgens wordt de armband in elkaar gezet.  
Er wordt korting per persoon gegeven bij deelname van 3 of meer personen (zie algemene info workshops).Tijdens de workshop krijg je bovendien 15% korting als je iets koopt van de handgemaakte sieraden en/of brillenkoordjes in het atelier

Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN