workshop wraparmband maken - www.AtelierGeejee.nl
atelier geejee header

workshop wraparmband maken

workshop wraparmband maken
workshop wraparmband maken
16.00
InStock
Voorraad: onbeperkt
Minimaal 2 personen, maximaal 6 personen.
Duur workshop: enkele wraparmband: ongeveer 2 uur

Korting bij deelname bij 3 of meer personen (zie algemene info over workshops). Tijdens de workshop krijg je bovendien 10 % korting als je iets koopt van de handgemaakte sieraden en/of brillenkoordjes in mijn atelier

Enkele wraparmband maken met een leren veter, diverse soorten glaskraaltjes en kleuren leer, met een leuke, sluiting simpele sluiting of een metalen knoop. Je kiest je eigen kralen- en leerkleur natuurlijk!  Met glasparels en 4 Tibetaanse metalen kralen per armband.

Wil je een armband maken met alleen facetkralen (met of zonder 4 metalen Tibetaanse kraaltjes of iets dergelijks) , dan kan dit ook, met bijbetaling van € 2,50 per armband. 

Een dubbele wraparmband maken is ook mogelijk, maar dan verdubbelt de maaktijd en de prijs uiteraard. Wil je dit, dan is dit dus ook mogelijk, maar neem dan even contact met me op.

   
Terug naar overzicht


Plaats je vraag hieronder

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN