binnen en buiten decoratie
atelier geejee header

11. Binnen/buiten decoratie

Workshop binnen/buiten decoratie maken bij Atelier Geejee
Duur: keuze: ongeveer 2 uur of 3 uur
Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4

Inbegrepen: alle materialen, zoals polymeerklei, (metaal)poeders ter versiering, aluminiumdraad van 2 mm doorsnede, stokje voor buitenbloem, visdraad, touw, lint, grote glas kralen voor de tuinkettingen, gebruik van alle gereedschappen, lak, gebruik van de oven
 

Prijzen: zijn vanaf prijzen. Hangt ook van de duur van de workshop af. onderaan de bladzijde. Korting bij deelname vanaf 3 personen (zie info over alle workshops)

Bovendien kun je shoppen in mijn atelier met 15% korting tijdens of na de workshop!Hieronder staan wat voorbeelden, maar je kunt je fantasie ook de vrije loop geven!!


 

    


Maak je eigen gezellige binnen- of buitendecoratie van polymeerklei, van kralen, van lint, touw, aluminiumdraad enz. Gebruik wat je mooi vind en maak iets bij bij jou past! Hieronder wat voorbeelden om je te inspireren. Het voordeel van polymeerklei is, dat het weersbestendig is en het behoudt buiten redelijk zijn kleur. Staat een bloem in de zon, dan heb je kans dat het toch wel iets gaat vervagen na een paar jaar. Voor het maken van iets van polymeerklei heb je echt wel 3 uur nodig, want alles moet tussendoor ook nog gebakken worden. De bloemen zijn exclusief de steeltjes, die kun je zelf kopen in de doe het zelf markt (er zijn te veel materialen om die allemaal in huis te hebben).

     

   

   

Sorteer op:
 
eigen naambordje maken, 2 uur


Voorraad: onbeperkt
InStock
25.00

workshop decoraties maken van polymeerklei , 2 uur


Voorraad: onbeperkt
InStock
20.00

bloemen van polymeerklei op een stokje maken, 2 uur


Voorraad: onbeperkt
InStock
25.00

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN