decoreren van glas
atelier geejee header

13. Decoreren van glas

Workshop: glas decoreren met polymeerklei bij Atelier Geejee
Duur workshop: vanaf 1 uur
Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 6

Prijs: onderaan de bladzijde. Korting bij deelname vanaf 3 personen (zie info over alle workshops)

Duur workshop: die is zelf te bepalen. De prijs hieronder is voor 1 uur (inclusief alle klei die je gebruikt, zonder te bakken), maar langer bezig zijn, met dus ook meer versieringen maken, kan ook. De prijs wordt dan evenredig aangepast aan hoe veel langer je bezig bent.
Inbegrepen: polymeerklei in allerlei kleuren, gebruik van gereedschappen, Bovendien kun je shoppen in mijn atelier met 15% korting tijdens of na de workshop!


                                       


Glas pimpen met polymeerklei: je beplakt het glas met uitgestoken stukjes polymeerklei, bv hartjes, vlindertjes enz. Zelf neem je het glaswerk mee, je kunt iets kopen bij Xenos, Blokker of ergens anders. Je kunt uiteraard diverse kleuren gebruiken, en daar ook nog structuurjes in maken. Het glasvoorwerp moet niet te lang (zo'n 10-15 cm aan lengte), anders past het niet in de oven. Je kunt het mee naar huis nemen, waar je het produkt thuis gaat afbakken in de gewone huishoudoven. Ik leg je tijdens de workshop uit hoe je dit moet doen. 

 
workshop glas bekleden met polymeerklei


Voorraad: onbeperkt
InStock
12.50

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN